Testimonials

Bekijk hier de ervaringen van onze mede-workeez.

Sinds 2020 hebben wij een kantoorruimte bij Workeez. We zijn super blij en tevreden met het kantoor. Persoonlijk vind ik dit het mooiste gebouw van Veenendaal. Vooral het interieur is super gaaf ontworpen, waardoor er een warme maar toch professionele sfeer hangt. Hierdoor is het een fijne plek om te werken.

De top floor van La Terzi waar onder andere de kantine en de gym zijn, is super gaaf. Met mooie vergaderruimtes, lunch area, pooltafel, tennistafel en gezellige mensen, is het the place to be in elke pauze en vrijdag middag.

- Amanj Hamid, UX MAZE

Toen het pand werd gebouwd hadden we niet kunnen bedenken dat het een dusdanige fijne plek en comfortabele werkplek  zou worden.

Het is een heerlijke plek om te werken en te socializen. Klanten voelen zich direct op hun gemak en je hebt prachtige ruimtes om belangrijke meetings te houden.

Tafeltennissen is een fenomeen geworden waar alle collega’s en klanten aan moeten geloven.

Kortom bij Workeez. richt jij je dag in zoals jij dat wil.

- Amir Alam, Textiel importeur

”Tijdens de eerste rondleiding dachten wij wow wat een sfeer en ambiance, hier willen wij ons vestigen!”

Workeez. is een ideale uitvalsbasis naast de a12 en is centraal gelegen. Ook het interieur zoals behang tafels stoelen zijn met veel zorg en inzicht ontworpen door de eigenaren. Eigenlijk konden we er zo intrekken. Iedereen die binnenkomt voelt zich meteen thuis in een warme, gemoedelijke sfeer. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je op kantoor zit.

– Nabijzorg groep b.v.

Evolve gebruikt regelmatig met veel plezier de vergaderruimtes van Workeez. Het hele kantoor is erg inspirerend en ik ontvang graag mijn klanten daar. De vergaderruimtes zijn lekker ruim en door de grote schermen komt elke presentatie professioneel over. Echt een aanrader!

- Jorinde van den Berkhof

Ik ben super blij met Workeez. het is voor mij namelijk de ideale werkplek. Het voordeel voor mij is dat het goed bereikbaar is omdat het dicht bij de A12 ligt, ook bij station Veenendaal- De Klomp dit is erg fijn bij het ontvangen van klanten. Het pand is erg representatief, ik kan mijn klanten ontvangen in verschillende vergaderruimtes. Wat ik ook waardeer is dat er ruimte is voor ontspanning na een drukke dag, zo kan ik na mijn werk even sporten of genieten van een drankje op het dakterras.

Wesley Routier