Workeez. Café

Workeez Café biedt een luxe ruimte die te gebruiken is voor zakelijke bijeenkomsten, borrels of presentaties. Deze ruimte is speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen. Het is de perfecte locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele, inspirerende en stijlvolle ruimte voor hun volgende meeting, presentatie of workshop.

De lounge is uitgerust met alle moderne faciliteiten die u nodig heeft, zoals audiovisuele apparatuur, een flip-over, een TV scherm en gratis Wi-Fi. Bovendien is onze ruimte luxe ingericht, zodat u zich direct thuis voelt. U kunt er zeker van zijn dat uw gasten onder de indruk zullen zijn van deze prachtige locatie.

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren is geen probleem omdat we beschikken over een eigen parkeerplaats voor onze gasten.

Kortom, onze luxe ruimte is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, borrels en presentaties. Ons doel is om u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen in een professionele en inspirerende omgeving.

In overleg kunnen we verschillende soorten catering verzorgen passend bij uw budget. Van sushi tot bittergarnituur, van mocktails tot cappuccino.

Wij begrijpen dat elk evenement anders is en daarom kunnen wij onze catering aanpassen aan uw specifieke wensen.

Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande cateringfaciliteiten die passen bij uw budget en uw specifieke wensen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meet & Eat

Bijeenkomsten

Onze ruimte is geschikt voor verschillende soorten zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, vergaderingen, workshops, presentaties en borrels. 

Faciliteiten

Workeez. Café is uitgerust met alle moderne faciliteiten die u nodig heeft, zoals audiovisuele apparatuur, een flip-over, een TV scherm en gratis Wi-Fi

Bereikbaarheid

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren is geen probleem omdat we beschikken over een eigen parkeerplaats voor onze gasten.

Groepen

Onze ruimte is geschikt voor groepen van verschillende groottes, van kleine vergaderingen tot grotere presentaties. De accommodatie is geschikt voor groepen tot en met 50 personen. Meer in overleg.

WORK LIKE A BOSS AND FEEL (WORK)EEZ

Plan a Visit

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar beschikbaarheid, tarieven, en eventuele speciale wensen. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in het Workeez Café.