About

Wordt dit jouw werkplek?

Wil jij een inspirerende, luxe werkomgeving met ambitieuze gelijkgestemden? Wij faciliteren graag het kantoor van de toekomst, die voelt als jouw favoriete hotspot.

Workeez. is dé werkplek van midden Nederland voor de zelfstandige ondernemer. Bij Workeez. in Veenendaal bemachtig jij een kantoor voorzien van alle luxe en comfort.

Visie

Wij geloven dat efficiënt werken gepaard gaat met ontzorgen, een gezonde lifestyle en inspirerende samenwerkingen. Daarom bieden wij veel meer dan alleen een instagramable werkplek met extreem snelle wifi. Dus zelfstandig ondernemer met een beginnende start-up of klein bedrijf, Workeez biedt je alle ‘eez’ en luxe om in te werken. Haal het maximale uit jezelf en uit je werkomgeving en WORK LIKE A BOSS.

Memberships

Wij bieden 2 verschillende memberships aan. Een eigen luxe kantoor, waarbij je de keuze hebt uit verschillende oppervlaktes 30m², 50m² of 100m², meer in overleg. Ook hebben wij de mogelijkheid tot het huren van een flexplek. Op deze manier kunnen wij jou altijd iets aanbieden dat past bij je wensen en verwachtingen. Je kunt bij Workeez. gebruik maken van vergaderruimtes dus voortaan kan jij je klanten op een professionele manier ontvangen. Pakketjes stress is vanaf nu ook verledentijd bij ons maak je gebruik van een eigen postadres.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Workeez. is gevestigd in midden Nederland en is tevens erg goed bereikbaar door de ligging aan de a12. Ook is het op loopafstand vanaf het station Veenendaal-De Klomp.

Plan a Visit

Interesse in een eigen kantoor of werkplek? Ben je benieuwd naar alle opties en ons aanbod? Kom gezellig onder het genot van een bakkie koffie kennis met ons maken!