Services

24/7 toegang

Huur je een vaste werkplek? Dan heb je 24/7 toegang tot het gehele gebouw met je eigen smartkee!

Eco friendly

Ja, wij geven om de natuur. Als je bij Workeez werkt draag jij je steentje bij, het pand is namelijk volledig voorzien van groene energie.

Zakelijke borrel

Onze luxe ruimte is de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, borrels en presentaties. Gun uw gasten een onvergetelijke ervaring in een professionele en inspirerende omgeving.

Meetingroom

Geef een kick-ass presentatie of vergader in stijl. Naast dat de meetingroom er classy uitziet, is deze ook uitgerust met een groot scherm.

Dakterras

The rumor is out! Kom uitwaaien en genieten van een prachtige zonsondergang uitkijkend over de Utrechtse heuvelrug (en de snelweg..)

Volledig gemeubileerd

High-end, sfeervol en comfortabel, dit is hoe je voortaan jouw werkplek kunt beschrijven! Met trots kun jij je klanten uitnodigen!

Healty meals

Fresh, handmade & very tasty shakes and meals! Tegen betaling heb je de mogelijk om voor de hele week elke maaltijd te laten verzorgen.

Opslag

High-end, sfeervol en comfortabel, dit is hoe je voortaan jouw werkplek kunt beschrijven! Met trots kun jij je klanten uitnodigen!

faciliteiten

Als zelfstandig ondernemer ben je natuurlijk opzoek naar de beste werkplek die voldoet aan jouw wensen en eisen, maar wél tegen de juiste prijs. Maar soms wil je meer! Een mooie werkomgeving waar je je klanten en relaties kunt ontvangen, een lounge met bar en 24/7 toegang tot het pand.

Wordt dit jouw week? Begin maandag met een heerlijke kop koffie, hierna heb je een hele productieve werkdag. Je hebt 24/7 toegang tot je werkplek, dus geef die brainwave op dinsdagavond 23:10u een eerlijke kans. Geef die kick-ass presentatie in jouw prachtige meeting room en sluit de week af aan de bar in “Workeez Café”, jouw nieuwe hangplek. Of toch liever een drankje op het dakterras uitkijkend over de Utrechtse heuvelrug?

Bij Workeez kan het allemaal!

Plan a Visit

Neem gerust contact met ons op om te informeren naar beschikbaarheid, tarieven, en eventuele speciale wensen. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen in het Workeez Café.