Bij Workeez. werk je vandaag al op de werkplek van morgen. Je huurt precies het kantoor dat jij nodig hebt en deelt alle diensten en faciliteiten daar omheen. Je kunt kiezen uit Kantoor ruimtes van 30m², 50m² of 100m² of meer in overleg. Ook is er een mogelijkheid op opslagruimte te huren tegen een vast bedrag per maand van de aantal vierkante meters. Wij hebben ook de optie een flexplek te huren.

Workeez. is erg goed bereikbaar doordat het aan de A12 ligt. Ook is het op 5 min. loopafstand vanaf het station Veenendaal-De Klomp. De oplevering van het pand is 2022. Wij faciliteren graag de werkplek van de toekomst, wij geloven dat efficiënt werken gepaard gaat met ontzorgen, een gezonde lifestyle en inspirerende samenwerkingen. Daarom bieden wij veel meer dan alleen een instagramable werkplek met extreem snelle wifi. Dus zelfstandig ondernemer met een beginnende start-up of klein bedrijf, Workeez biedt je alle ‘eez’ en luxe om in te werken. Haal het maximale uit jezelf en uit je werkomgeving en WORK LIKE A BOSS.

Interesse in een werkplek of ben je benieuwd naar alle opties en ons aanbod? Kom gezellig onder het genot van een bakkie koffie kennis met ons maken!

Memberships

Meeting room huren?

Huur je een werkplek bij ons? Dan heb je toegang tot meerdere meeting rooms. Geef hier je kick-ass presentatie of geef een workshop! Iedere vergaderruimte is stijlvol ingericht en is uitgrust met een grote tafel, voldoende stoelen en een projectiescherm. Wil je extra uren gebruik maken van de ruimte? Dan kan dit voor een gereduceerd tarief. Ben je geen member en wil je toch gebruik maken van de meeting room? Dat kan, neem hier contact met ons op.

Customized Space

Jouw op maat gemaakte droom werkplek!

Stel je voor, een kantoor volledig ingericht naar jouw smaak en wensen. Dat kan bij Workeez.! Wij kunnen samen met jou de ideale werkplek ontwerpen en realiseren. ​Ons team van designers helpt jouw ​​droom tot leven te brengen met een op maat gemaakt ontwerp die jou weerspiegelt. Zo creëren we samen een kantoor dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.